ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρέθυμνο: Άγριο ξύλο σε σχολείο ανάμεσα σε μαθητές – «Φώναζαν “σκότωσέ τον”»

Συνεχή τα κρούσματα, δυστυχώς, για ένα από τα χειρότερα φαινόμενα παθογένειας της σύγχρονης κοινωνίας μας. Αυτό, της βίας μεταξύ ανηλίκων, με τα περιστατικά πολλές φορές να φτάνουν μέχρι ακραίο βαθμό. Τελευταίο συμβάν, σε σχολείο του Ρεθύμνου.

Τι είναι αυτό που κάνει τα παιδιά να φέρονται με τέτοια σκληρότητα και να ασκούν βία, πολλές φορές και ακραία, μεταξύ τους; Από τις συμμορίες ανηλίκων που λυμαίνονται πολλές γειτονιές, ληστεύοντας περαστικούς ή ξυλοκοπώντας πιο «αδύναμους» στόχους, μέχρι και τα… οργανωμένα άτυπα «fight club», με μαθητές να «πλακώνονται» μεταξύ τους ακόμα και για διασκέδαση ή… αρρωστημένο κύρος, όπως αποκάλυψε το Newsbomb.gr ότι συμβαίνει σε σχολεία της Δυτικής Αττικής.

Οι εικόνες από σχολείο του Ρεθύμνου είναι σοκαριστικές, καθώς σε βίντεο καταγράφηκε ο άγριος ξυλοδαρμός ενός 13χρονου μαθητή. Στα πλάνα που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ φαίνεται το ανήλικο αγόρι να δέχεται χτυπήματα στο κεφάλι από τα χέρια και τα πόδια ενός άλλου παιδιού.

Σύμφωνα με την θεία του παιδιού το άγριο περιστατικό σημειώθηκε «μέσα στο σχολείο, όχι σε ώρα που έχουν ξεκινήσει τα μαθήματα. Δεν υπάρχει επιτηρητής καθηγητής».

Δεν είναι μόνο ο ξυλοδαρμός, είναι και το άγριο μίσος. Ένας ακούγεται να λέει “σκότωσε τον”» πρόσθεσε η θεία του παιδιού υποστηρίζοντας ότι υπάρχει και δεύτερο βίντεο με δεύτερο ξυλοδαρμό.

Related Posts